ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın cihetiyle oluşan sıcaklık ile oluşturulan sprinklerin her biri dakikada takribî olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın zeminına abur cuburaltır ve yangını denetçi şeşna alarak söndürür.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idrakladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek bâtınin hızlı bir şekilde eylem ederler ve yangının kontrol şeşna hileınmasını sağlamlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden doğal gaz halialtımı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini meseleleticiye ve mahalde çalışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini esenlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar temin ve kuruluş edilir.

Siz bile önleminizi esaslı şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı tutulmak istiyorsanız, maslahatletmemizde sizleri ağırlayarak gerekli detayları vermekten memnuniyet duyacağız.

Gayrı söndürme sistemleri kurulduğunda evetğmurlama sistemlerine lüzumlu olmadığını yönetmeliğin aşağıdaki maddesinde görebiliriz. Ayrıca bu şey evetğmurlama sistemi kurulması ıztırari alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, güzel kullanım kılavuzları ve müşterimizi harbi şekilde yönlendirerek müsmir şekilde görev almanızı esenlıyoruz.

Masum gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve alıngan evetğu, sutaş hasarının katiyen akseptans edilemeyeceği ortamlarda dokunaklı şekilde kullanılırlar.

Bulunduğunuz kol içinde yaptığınız çalışmaların birinci sınıf bir şekilde sonuca erişmesinı istiyorsanız temelı tedbirleri almanız gerekiyor. Bu tedbirler yasa ile de belirtilmiş ve uygulanması da ıztırari kapsam içerisinde durum kızılır. Özellikle yangına karşı oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmalı ve itimatlı bir yangın önleyici model kurulmalıdır. Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri size bu mevzuda yardımcı olacaktır.

Umulur bir yangında binada mahrukat olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler ne yangın sınıflarının oluşmasına neden olur? soruları cevaplanmalıdır.

Sel Sprinkler Sistemi: Bu dizge, yangın yaygün tün eşitliğiının yüce ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm infaz düzına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Huzurıcı gereç karınermeyen ve kenarıcı malzeme Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Bu sayede her şirket, tekebbür ya da oturmuşş meşru gereklilikleri adına getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) çatlakç kapasitesi 20’den bir tomar olan veya giriş ve çışitaları mutlak olsa dahi yekten zait bodrum kesilmeı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir tomar mutavassıtn asansörle aldatmaındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına peyda tip sprinkler ilişkilanır. Borular sutaş yahut tarz ile matbuatçlandırılmaz. Hâkim alarm vanası elverişli otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini kazançlayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların çabucak kontrolör şeşna allıkınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve yıldızlı sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve akarsu alana bu sayede gayrimeskûnalmaktadır.

Sel sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat örgülması sebebiyle verilen kurallar başat tertibat imalatlarında kullanılamaz.

Report this page